Lilly's MagazineLilly's Magazine

In het Boshuisje vind je een handig zelf samengesteld magazine met toffe recepten, activiteiten in de buurt, weetjes over de verbouwing, weetjes over ons, 30 prikkelende vragen voor in de hottub en toffe samenwerkingen.

Er volgen meerdere edities! Lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur dan gerust een mailtje! 

Annet Weelink

Heb je het prachtige behang in de slaapkamers gespot? Dit toffe behang komt van Annet Weelink. Alle patronen van het bang zijn met de hand getekend. Hoe gaaf en uniek is dat? Toen we dit behang zagen hadden we direct een “yes!” gevoel!

In de kleine slaapkamer hangt behang: Feline Forest Flowers Beige en de grote slaapkamer Lola Leaves Green.

Check voor dit en andere tof handgemaakt behang de website van Annet Weelink.


SOUS

Uit eten of heerlijk lunchen, maar geen zin om het huisje uit te gaan? Wij ontdekten een tijdje geleden SOUS! SOUS zorgt ervoor dat jij kunt genieten van de lekkerste gerechten in het Boshuisje. Top chefs en restaurants vanuit heel het land zoals Ron Blaauw en Bergpaviljoen, hebben voor jou het diner tot in de puntjes voorbereid. Jij geeft de finishing touch net zoals de souschef. Met behulp van handige video’s en foto’s maak jij binnen enkele minuten heerlijke gerechten van sterrenniveau. Elk gerecht staat in een handomdraai op tafel!

Wanneer je een overnachting boekt bij ons krijg je 10% korting op je bestelling tijdens je verblijf. Hoe heerlijk is dat?

 

 

Lilly’s Muziek

Alvast in de stemming komen van het Boshuisje? Klik dan op het kopje: “Lilly’s Muziek” om naar Lilly’s Spotify lijst te gaan. We hebben een speciale lijst samengesteld met muziek die ons doet denken aan het huisje!

Spotify luisteren in het huisje? Geen probleem! Er staat een JBL boxje voor je klaar.

Klik hier om naar Lilly’s Spotify lijst te gaan!

luxe overnachting in Limburg