Er op uit!

Tijdens je verblijf in Lilly’s Boshuisje ligt er een magazine voor je klaar met verhalen en weetjes over de verbouwing, onze favoriete recepten en toffe activiteiten en ideeën die je kunt doen in de omgeving. Vanaf het park zelf wandel je zo het bos in en daarnaast is er een speeltuin(tje) voor de kleine gasten. Even lekker lunchen of ontbijten? Dan ben je bij Raspberry Maxx (op zo’n 2 minuten lopen vanaf het huisje) aan het juiste adres. Hieronder vind je alvast wat leuke ideeën om te doen in de omgeving. 

Als je geen zin hebt om er op uit te gaan, dan kun je natuurlijk ook heerlijk vertoeven in het Boshuisje met een wijntje, de hottub, een goeie film, het bad in de badkamer, een spelletje of een goed boek. 

Wandelen in de omgeving

 

Maak je hoofd leeg tijdens heerlijke wandelroutes in Noord-Limburg! Het prachtige landschap van Peel & Maas is super geschikt voor mooie wandelingen en fietsroutes. Op de website van Visit Noord-Limburg kun je terecht voor verschillende routes.

Foto: Het Reiskoffertje

Mountainbike routes

Mountainbike liefhebbers opgelet! Achter het Boshuisje ligt een uitdagende mountainbike route met veel bochten en korte klimmetjes van maar liefst 10 kilometer. Heb je geen eigen mountainbike? Geen probleem! Bij Fietsverhuurder Jarno Bakker kun je terecht voor allerlei soorten fietsen. Daarnaast brengt Jarno Bakker fietsen naar de gewenste locatie. Ideaal, toch? 

Pluktuinen

 

In de omgeving van het Boshuisje zijn verschillende leuke Pluktuinen te vinden. Zo ligt Pluk & Thee tuin ‘in de 7e hemel’ in de buurt waar je prachtige bloemen kunt plukken of kunt genieten van seizoensfruit. Ook kun je bij ‘in de 7e hemel’ terecht voor een heerlijke lunch. Een echte aanrader dus! 

Shoppen in de omgeving

 

Zin in een dagje shoppen? Ook dat kan in de omgeving! In zo’n 20 minuten rijden vind je steden zoals Roermond, Panningen, Venray en Weert. In Roermond vind je bijvoorbeeld het overdekte Roercenter. Het winkelcentrum van Panningen is het winkelhart van de gemeente Peel en Maas. Ook in Venray is het mogelijk om lekker te shoppen.Wil je graag een dag overdekt winkelen of regent het? In Weert is er een overdekt winkelcentrum. Naast het overdekte winkelcentrum vind je ook genoeg winkels in de winkelstraten van Weert.

Toverland

Zin in een dagje weg? Toverland ligt op zo’n 15 kilometer van het Boshuisje. Stap binnen in een betoverende wereld met 35 attracties en shows, verspreid over 6 verschillende werelden. Gil in één van de vijf achtbanen, neem een verfrissende douche in de wildwaterbanen of kom tot rust in de familie-attracties. Geniet samen van een heerlijk, onbezorgd dagje uit.

Raspberry Maxx

 

Op donderdag t/m zondag kun je op het park Stille Wille terecht bij Raspberry Maxx  voor heerlijke taarten, speciale koffietjes, lunch, proeverijen, ontbijtjes en een gezellige host! Neem vooral een kijkje op de website of op de Instagram pagina van Raspberry Maxx. 

Ben je op zoek naar nog meer tips? Lees dan de blog van Het Reiskoffertje over hun verblijf in ons Boshuisje!
Klik hier om naar de blog te gaan. 

Maak van je overnachting een beleving!

Het dorp Meijel, met ruim 6000 inwoners, grenst zowel aan de provincie Noord-Brabant als aan nationaal park ‘De Grote Peel’. In Meijel kun je terecht voor rust, maar bruist ook van leuke horecazaakjes. De steden Venlo, Roermond, Weert, Eindhoven en Deurne zijn met de auto in een goed half uur te bereiken.

Leuk weetje:
Eén van de bijzonderheden van Meijel is zijn taal of dialect. Door een eeuwenlange geïsoleerde ligging tussen moeras en Peel, ver van buurtdorpen af, heeft Meijel een dialect ontwikkeld, dat een heel eigen plaats heeft tussen de aangrenzende Limburgse dialecten en die van Zuid-Oost-Brabant.