Huisregels & algemene voorwaarden

Bij het maken van een reservering ga je akkoord met onderstaande huisregels en boekingsvoorwaarden.

Ons Boshuisje is met veel zorg en liefde zelf en met fantastische hulp verbouwd. Wij verwachten van onze gasten dat zij ook met zorg omgaan met het Boshuisje en attenderen je daarom op de volgende punten:.

1. Het is alleen toegestaan om het Boshuisje persoonlijk te betrekken. Het is dan ook niet toegestaan om zonder toestemming de reservering over te dragen aan iemand anders. Daarnaast is het niet toegestaan om met meer dan het aangegeven gezelschap te overnachten in het Boshuisje. Er kunnen maximaal: 4 volwassenen en 2 baby’s terecht per boeking.

2. Wij nemen alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Het is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 18 jaar om in het Boshuisje te verblijven zonder begeleiding van een volwassene (tenminste 18 jaar oud).

3. Het is niet toegestaan om tijdens je verblijf overlast te veroorzaken in welke vorm dan ook. Daarnaast gaan we er vanuit dat je het huisje en het terrein op correcte wijze bewoont. Bij overlast kan de toegang tot het Boshuisje ontzegd worden.

4. Voor iedere reservering wordt het huisje grondig geïnspecteerd op schade en werking van apparaten. Mocht er bij aankomst iets niet werken, informeer ons dan op 06-28852446. Wij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen.

5. Is er bij aankomst schade aan het Boshuisje of bijbehorende gebouwen? Meld dit dan binnen 24 uur door te bellen naar 06-28852446

6. Als gast is het belangrijk dat je verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met de huur van een vakantiehuisje. Ben je niet WA verzekerd en breng je onverhoopt schade toe aan het Boshuisje of het terrein? Dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schadekosten. Je bent verantwoordelijk voor schade bij brand door schuld, schade aan meubels, ruiten, de hottub en reinigingskosten voor eventuele vlekken. Het is aan te raden om te reizen met een Aansprakelijkheidsverzekering. Heb je deze niet dan zal je de kosten zelf moeten vergoeden. Indien er schade is ontstaan ben je verplicht dit zo snel mogelijk te melden door te bellen naar 06-28852446

8. Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor schade en/of letsel, van welke aard dan ook, ontstaan als gevolg van het verblijf in het Boshuisje.

9. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele (geluids)overlast door derden tijdens je verblijf in het Boshuisje

10. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van je persoonlijke eigendommen tijdens je verblijf in het Boshuisje.

11. Het kan zijn dat er van de brandweer (bij extreme droogte) geen buitenvuur gemaakt mag worden. Dit betekent dat de hottub alleen elektrisch mag worden gebruikt.

12. Je mag de hottub alleen gebruiken hoe deze bedoeld is (wij sturen een handleiding mee) en met hout die daarvoor bedoeld is. Gesprokkeld hout uit het bos gebruiken voor de hottub is niet toegestaan.

13. De hottub mag alleen elektrisch gebruikt worden wanneer er extreme droogte is en er geen buitenvuur gemaakt mag worden.

14. Wanneer de eigenaren van het Boshuisje redenen hebben om het huisje te betreden, mag je dit als gast niet weigeren. Uiteraard geldt dit alléén voor uiterst dringende redenen.

15. Wanneer gasten zich niet aan de huisregels en voorwaarden houden zijn wij bevoegd de gasten te bevelen te vertrekken zonder teruggaaf van boekingskosten en/of eventuele reiskosten.

Overige huis & park regels: 

 • Roken is niet toegestaan in het Boshuisje.
 • Het uitchecken is uiterlijk 11 uur, we verzoeken je  vriendelijk om het Boshuisje op tijd te verlaten.
 • Evenementen en feestjes zijn niet toegestaan in en om het Boshuisje.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in het Boshuisje (tenzij het een blindengeleidehond betreft).
 • Open vuur is op het park ten strengste verboden. De kachel van de hottub is de enige plek waar vuur gemaakt mag worden. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn bij het gebruik van de hottub.
 • Op het park zijn het in het bezit hebben van drugs en het uitoefenen van beroepsmatige erotiek verboden.

Annuleringsvoorwaarden
Indien je onverhoopt je reservering moet annuleren worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Het annuleren dient via mail te worden gecommuniceerd (info@lillysboshuisje.nl)

De volgende annuleringskosten en termijnen worden gehanteerd:

 • bij annulering meer dan drie maanden voor de aankomstdatum 15% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
 • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de aankomstdatum 50% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
 • bij annulering binnen twee tot één maand voor de aankomstdatum 75% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
 • bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum 90% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
 • bij annulering op de dag van aankomst 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs.

Ook indien je niet verschijnt ben je 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten) verschuldigd.

Tip: Sluit een annuleringsverzekering af.  Kijk naar de dekking waaronder je kunt annuleren.

Covid-19 overheidsmaatregelen

Indien de (lokale) overheid verplichte Covid–19 maatregelen invoert, die het onmogelijk maken om te reizen, dan wel die ertoe leiden dat een evenement door overheidsmaatregelen dient te worden verplaatst of geannuleerd, dan:

Zullen we de waarde van de reservering als een tegoed aanmerken met een geldigheidsdatum van 12 maanden, vanaf de datum waarop de initiële reservering zou plaatsvinden. Het tegoed kan binnen 12 maanden worden ingezet bij het maken van een nieuwe reservering. Indien de dan geldende tarieven hoger zijn dan ten tijde van de reservering, dient de meerprijs te worden bij betaald.