overnachting met hottub, overnachten met hottub in het bos

Vakantiehuisje huren met hottub/jacuzzi

In de bossen van Noord-Limburg ligt Lilly’s Boshuisje. Een totaal gerenoveerd vakantiehuisje, waarbij aan alles is gedacht! Wakker worden in een oase van rust, genieten van elkaar, samen zijn, dobberen in de hottub. Lilly’s Boshuisje is dé setting om heerlijk tot rust te komen alleen of met elkaar.

Wij zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van je weekendje, midweekje, weekje of zelfs twee weken in de bossen van Noord-Limburg!

Waarom overnachten in Lilly's Boshuisje een unieke ervaring is

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuisje met privé hottub/jacuzzi? Dan ben je bij Lilly’s Boshuisje aan het juiste adres! Lilly’s Boshuisje is een vakantiehuisje waarbij aan alles is gedacht, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten! 

Het huisje beschikt over veel gemakken, waardoor jij optimaal kan genieten van je vakantie of weekendje weg. Daarnaast heeft het Boshuisje een hottub waar je heerlijk in kunt ontspannen. Bij je verblijf zit hout voor 1x warm stoken inbegrepen. Wil je vaker stoken? Geen probleem, ook dat regelen we voor je 

Neem gerust een kijkje op de website om Lilly’s Boshuisje te ontdekken of klik op de button om direct naar de beschikbaarheid te gaan! 

Kom je ook genieten en ontspannen?

Klik dan voor beschikbaarheid en prijzen op de button.