Je bekijkt nu Thuis uit eten met SOUS in Lilly’s Boshuisje

Thuis uit eten met SOUS in Lilly’s Boshuisje

Tijdens je weekend, midweek of weekje weg in Lilly’s Boshuisje hoef je het huisje niet uit om lekker te dineren of te lunchen. Wat? Ja echt! Wij hebben namelijk SOUS ontdekt. Een platform waar heel veel lekkere restaurants uit het hele land bij aangesloten zijn. En weet je wat het fijne is? Je kunt super gemakkelijk deze (heerlijke!) gerechten bij het Boshuisje laten bezorgen. Lees snel verder hoe dit in z’n werk gaat!

Thuis uit eten met SOUS!

Ken je dat gevoel, dat je wel zin hebt om uit eten te gaan, maar geen zin hebt om de deur uit te gaan? Dat hoeft in ons Boshuisje dus geen probleem te zijn! Of je nou geen zin hebt om de deur uit te gaan, of geen oppas hebt voor de kindjes of gewoon extra lang wil tafelen. In ons Boshuisje kun je eten uit de lekkerste restaurants vanuit heel Nederland in het Boshuisje laten bezorgen. Hoe fijn is dat! 

Heerlijke gerechten gewoon in het Boshuisje!

De heerlijkste gerechten van onder andere: Dijk 9, Brasserie van Dam, Julius Jaspers en Ron Blaauw kun je super gemakkelijk in het Boshuisje laten bezorgen. Op de site kies jij je favoriete restaurant, een datum van bezorging en SOUS regelt de rest voor je. Ook is het overigens mogelijk om een lekkere lunch of zelfs cocktails te laten bezorgen!

Het enige wat jij nog hoeft te doen is: aanwezig zijn wanneer het wordt bezorgd en de finishing touch geven. We hebben verschillende spulletjes in het Boshuisje liggen om de tafel leuk aan te kleden en natuurlijk een JBL boxje om je favoriete muziek te draaien. Lekkere wijn op tafel (die je overigens ook bij SOUS kunt bestellen) en genieten maar!

Hoe het werkt

  1. Kies je favoriete restaurant en bestel het menu dat je wil bestellen.
  2. Optioneel kun je ook een bijpassende wijn bijbestellen.
  3. De chef-koks bereiden de gerechten in hun eigen restaurants. Vervolgens worden de componenten vers en luchtdicht verpakt en klaar gemaakt voor verzending.
  4. De box wordt geleverd op de door jou gekozen bezorgdatum. Via de mail laat SOUS je weten wanneer je je bestelling kunt verwachten. Na de bezorging hoef je alleen nog de finishing touch te geven, om vervolgens te genieten alsof je thuis uit eten bent. 

Nog meer voordelen van SOUS

Nog even een paar extra fijne bijkomstigheden:
✅ Kindjes kunnen mee (geen gedoe in restaurants én je kunt lekker lang blijven zitten (kindjes op bed en tafelen maar!)
✅ Je kunt je eigen muziek kiezen
✅ Je kunt in iedere outfit dineren (pyjama is toegestaan!)
✅ Hard praten en lachen is oké
✅ Meezingen is oké
✅ Knoeien is oké
✅ Ongegeneerd uitbuiken toegestaan
✅ De hottub is op kruipafstand te bereiken om de avond helemaal goed af te sluiten

Klinkt toch hééérlijk? 🤩 Ideaal voor een babymoon, romantisch verblijf, vriend(innen) avond, verblijf met kindjes, solo diner. Eigenlijk gewoon voor iedereen!

10% korting tijdens je verblijf!

Tijdens je verblijf in Lilly’s Boshuisje krijg je 10% korting op je bestelling bij SOUS! Na je boeking krijg je van ons een kortingscode die je kunt verzilveren tijdens je bestelling. 

Alvast eet smakelijk! 

P.S We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie ervaring met SOUS. Tag ons vooral als je aan het genieten bent in het Boshuisje met SOUS.

Geef een reactie