Je bekijkt nu Workation in Lilly’s Boshuisje

Workation in Lilly’s Boshuisje

In mei 2024 kwam Lisan van Loveliest in ons Boshuisje logeren voor een heerlijke workation. Samen met haar man en zoontje van een paar maanden genoot zij van ontspannen momenten in de hottub, de badkamer, de omgeving en natuurlijk van elkaar. Daarnaast kon zij achter haar laptop kruipen om op een ontspannen manier te werken. Ontspanning en werk in Lilly’s Boshuisje, de ideale combinatie! 


"Er is over alles nagedacht; we hebben echt helemaal niets gemist".

“Er is over alles nagedacht; we hebben echt helemaal niets gemist. Er staat pasta en rijst klaar om mee te koken en in de gezellige keuken is verder ook echt alles aanwezig. Het magazine over het ontstaan van het boshuisje is ontzettend leuk om te lezen, wat een inspirerend verhaal over het volgen van je dromen. De QR code naar de speciale afspeellijst met muziek, die ik al even genoemd had, is een super leuke toevoeging. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hem thuis nu soms nog even opzoek op Spotify, gewoon om het gevoel nog even terug te halen. Mocht je het leuk vinden om buiten de deur nog te ontbijten of lunchen, dan kan dat bij Raspberry Maxx op het bospark zelf op donderdag tot zondag.”

Ben je benieuwd naar de hele blog en nog meer prachtige van Lisan haar workation? 

Wil jij ook genieten van een welverdiende workation? Waarbij je kunt genieten van de ideale combinatie om (nieuwe) inspiratie op te doen, met je te gezin te zijn, te ontspannen, weg te zijn van thuis en met al die frisse nieuwe ideeën en energie aan de slag te gaan? Klik hieronder dan op de button om de beschikbaarheid te checken! 

Geef een reactie